8ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ “P.I.C.K.” 2016 - motoRpress

motoRpress

"Life is better on 2 Wheels"

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, August 25, 2016

8ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ “P.I.C.K.” 2016

Η διοργανώτρια αρχή του PICK PATRAS, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου, τη διεξαγωγή του φετινού Σιρκουί στις 24-25 Σεπτεμβρίου.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, οι διοργανωτές και όλοι οι φορείς που μετέχουν στο PICK, είναι απολύτως προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν καλλιεργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια.  Το κόστος για τη διεξαγωγή των αγώνων είναι μεγάλο, ωστόσο οι χορηγοί μικροί και μεγάλοι, αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν το team του PICK έβαλαν «πλάτη» για να οργανωθεί ένα αξέχαστο διήμερο. Όλοι οι φορείς μέσω της συνέντευξης τύπου, έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, πως παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, τα πάντα θα κυλήσουν όπως πρέπει και με σκοπό την ικανοποίηση του κοινού και των αθλητών.
Η Πάτρα είναι έτοιμη να συνεχίσει την παράδοση που την έχει τοποθετήσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους λάτρης των motosports.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.